Bolay Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle ülkemizin geleceğini aydınlatan, topluma model olan ve bölgede örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran, üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.15
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler: FUTBOL VE VOLEYBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık Projesi- Beslenme Dostu Projesi-Medeniyet Okulu projesi

Telefon - 0332 4933177

WEB - https://bolayortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BOLAY MAHALLESİ 163912.SOKAK NO18 Taşkent/KONYA

Yerleşim Yeri - KONYA TAŞKENT BOLAY MAHALLESİ

Adres - BOLAY MAHALLESİ 163912.SOKAK NO18 Taşkent/KONYA

Ulaşım Hafta içi her gün ilçeye belediye otobüsü ile , İl merkezine her gün 1 sefer otobüsle ulaşım sağlanmaktadır . İlçeden il merkezine saat sabah 7.00 ile 17.00 arasında her saat otobüs bulunmaktadır. Antalya ve Alanya´ya haftada bir sefer düzenlenmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 156 km. İlçe merkezine 25 km.